Friday, March 30, 2012

Just want to share new products from Daiso.Its a products from Japan mostly korean and japanese use that products that why ble tengok depe kat tv nampak cantik and natural je,,,produk tu baru keluar di pasaran ( I think)

Produk tu sesuai untuk kulit yang bermasalah macam kulit muka yang berjerawat ,kulit muka berminyak and macam2 lagi,,untuk kulit yg tak bermasalah pun boleh jugak,,

sy pun ad cube gak produk2 tu, ELOK,FANTASTIC,MIND BLOWING.sy bli dri kwn sy,,she is a dealer for this product dan harganye tersangat la murah,,mmg bagus *_^


sy beli 2 produk dari kwn sy  which is :

Cleansing foam

so far so good laa,lps sy basuh muka guna pencuci muka  ni,,kulit muka x kering  x macam produk yg lain.

                                                                                                
                                                                                                         
Natural pack

ok after sy cuci muka,,sy tepek muka sy ngn mask  ni,, so kalo nak tepek make sure  cover  all of your face

macam  sample kat atas tu
make sure hitam likat








untuk kulit yang bermasalah,,pakai dalam 2-3 kali seminggu


dan untuk kulit normal boleh pakai dalam 1 kali seminggu
but it depends on your skin








so after i applied this kulit muka terus jadi licin,,perfectly fine and smooth like YOONA :p









HIHIIII kalo nak kulit CANTIK cam dye ni bli la produk ni..kat mne2 pun ader Or try bukak link ni (http://www.facebook.com/pages/WEZ-Collection)  and last week sy pegi Tokyo Street ,Pavillion kat situ pun ad jual produk2 nie,,kalo anda nak jadi cantik bli la produk ni  TAK mahal pown,,, ^_^



                                                                                                         

4 comments:

Hidayah Maznan said...

sama la product kita :) best kan pakai?

BeLLa said...

yep nd murah lagi =)

.: rOzirOx :. said...

wahwahwah!! bukan men lagi..hahaha..!
nice blog between. majulah blog untuk blogger semua. cayalah kak dayah..kihkihkih..

BeLLa said...

hihihi ngah bosan la mengadap facebook je,,sumtym nak jugak try bende lain =)