Thursday, January 31, 2013

Hi semua !!

Salam

wahhh rindunya!! dah lama dah tak berblogging,,lama dah tak jenguk blog kesayangan gua ni.rasanya dah berbelas belas tahun.. gua sibuk dengan kerjaya gua sekarang iaitu stapnurse..what the hell tak da life langsung,, hidup aku sekarang kerja!kerja!kerja..kalo shift pagi balik petang.kalo shift petang balik malam.kalo shift malam balik pagi,, so lepas balik kerja terus BAM ke katil! takda masa nak jenguk ke dunia luar macam dulu2 :(

teringin nak jadi macam dulu2,, ada masa untuk hangout ngan kawan2,g dating,,berblog walking..tapi dah tak boleh,teringat ada tanggungjawab sendiri.... sister asyik memaksa aku terus bekerja sebab tak cukup staff..kesian tak kat aku

so aku harap stapnurse2 baru yang bakal berkerja bulan 3 ni..masukla ke wad aku wad 11surgical female
the only female surgical ward and the most busiest ward in hospital kuala lumpur plus dengan kakitangan kerajaan yang x cukup

tolong la! tolong la!

hahhahaha dan lagi mintak tolong tu!! 

ok nak berblogwalking ni :)



muka masa awal2 dulu hehhe




4 comments:

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

michelle De hunny said...

online pun dah jarang sekarang.
dah tak komen2 macam mula2 dulu.
mcm dah x nak geng kita dah. ehh.. he.
takpe la dear dah kerja kan.
kerja pun kerja tp rest jgn lupa =)

Anonymous said...

I was very pleased to find this site. I need to to thank you for ones time due
to this fantastic read!! I definitely loved every
bit of it and i also have you saved as a favorite to check out new things in your blog.
Here is my web blog ; carenkaplan.com

Cik Syida said...

waaaahh.. blogger nurse :) fweh.. pahAm.. harus hazab eh.. hKL kot.. bertabahlah ye :)