Sunday, May 6, 2012

New KPOP group EXO K EXO M

da lama sangat tak dengar lagu korea ni,,zaman muda2 dulu rajin juga la dengar lagu korea
favourite group dulu BIGBANG,,tapi tu dulu sekarang lain pulak hahahhaa

sekarang saya suka kumpulan baru ni EXO-K EXO M kalo kamu nak tahu pasal dorang rajin2 la goggle ek
saya taw pasal group ni  pown dari kawan saya Rozi my housemate,next room je..

Dia ni suka sangat dengar lagu korea katanya best,,memang pown kalo x,takdenye saya suka BIGBANG,,
so dia citer la pasal EXO K EXO M ni,,dia tunjuk la video baru dorang memang gempak sih tarian dorang and good looking plak tu!! na jongmal chuaweyo!!!!

EXO K means EXO KOREAN dan mereka semua dari korea manakala EXO M bermaksud EXO MANDARIN and most of them import from Hong Kong

so semua lagu2 dorang mempunyai tajuk yang sama cuma bahasa je yang lain,,contohnya macam video

if EXO K ada lagu ni :

 so EXO M pun sama la




Actually dorang ni sme je one group tapi xtaw la nape producer dorang wat cam ni
papehal dorang ni mmg awesome and semuanye macho2 :P




                                    

                     ENJOY :)                                        

1 comment:

MiMie Joey Zamboanga said...

freemason (sembah syaitan) la kumpulan nie..