Saturday, May 12, 2012

rambut baru

 I'm gonna cut my hair very soon :(


 rambut da makin rosak what can i do?? so i have to cut it short
 kesian kan?
 tiap kali jumpa Shida mesti dia tanya ' dayah nape la rambut ko ni
 x panjang2 dari tahun   lepas   lagi cam ni je panjang nye'
  (-_-')
  ak pn x taw kenapa?? confius,,agaknya rambut ni merajuk kot
   asyik kena rebonding je,dye da x nak panjang da

                                                      
  mmm,,,da ada masalah rambut x bole nak panjang
                                                       
 cam orang lain ad masalah hair fall plak

 abis bilik ak tiap2 ari nak kena sapu sebab bilik penuh (-_-')
                                                                   
  ngan rambut so kali ni  terpaksa tukar shampoo lain plak,kali ni guna
   Hair and Shoulder Anti Hair Fall
  ok la,,first time guna,bau pun wangi jugak,harga pun berpatutan
  siap beli dengan conditioner nye skali 

  so back to my hair,, i have to cut it because saya x boleh tengok!!
  RAMBUT ROSSSSSSSSSSAKKK!!
                    
 geram sangat!!! so i google which hair style suitable for me
  i think ikut ala korean boleh x???? :P
  macam     KIM YUBIN WONDER GIRLS  

                                              
















  cantik kan dye?? agak2 kalo ikut style cam ni
   rasa bole cantik cam dye x?? msti x kan??
    (-_-)'

 apa pendapat korang sume ok x??


                                               

1 comment:

FARHAN said...

ok jerr... potong la cmtu.. cantik punye... ^^
dont worry,, lps ptong ni mesti tumbuh blik rmbut yg bru.. ;D