Monday, May 21, 2012

Re-wear dress?????


tak lama lagi ada Farewell Dinner for our batch

tapi tak tahu la nak pakai dress ape

Rozi cakap just Re-wear dress yang lama

hmmm,,good idea

x payah laa beli yang mahal tapi nak jadi glamour jugak ;p


kalo bole nak la yang murah dan cantik

check kat online sumenye include postage
adoyai (-_-')

saya suka yang casual asalkan cantik :P



dress ni pemberian dari adik perempuan saya, Pija
actually saya xde dress labuh so dia belikan saya ni
dia cakap ni je yang mampu :P

semua dress saya yang had lutut je
da malu la nak pakai :(

so apa pendapat korang beli yang baru or re-wear balik??


4 comments:

.: rOzirOx :. said...

urm, nak pakai balik? ok, klu nak beli yang baru, tgok bajet. bukan org tu dapat elaun ke? ekeke.. tp klu nak save, tambah la acsessory lain. ok?

BeLLa said...

ok

Selendang Merah said...

sm rasa baek pakai balik..sebab kalau beli akan membazir pulak..

Liza Razak said...

kalau ade dress yang sesuai untuk dipakai balik, lagi bagus.jimat duit :)