Thursday, June 21, 2012

Kursus Induksi

lama da tak update blog
sibuk giler ngan exam and heart broken =.='

tapi Alhamdulillah,honestly saya da okay
dan lepas saya da putus dengan PENIPU tu
banyak benda baik berlaku kat saya

contohnya: banyak tawaran kerja saya dapat
begitu syukur pada Allah S.W.T

sebenarnya saya xnak cakap pasal keja lagi
tapi sy nak update pasal kursus saya hadir minggu lepas

 15/6/2012,saya pegi Kolej Kesihatan Sungai Buloh
untuk menghadiri kursus ni,mula2 saya xtaw
what's the point they asked me to go to this kursus
but rupanya depe cakap i have to go because
to confirm my job placement
so nak x nak kena le pegi

mula2 rasa malas la nak pegi,sebab ader senior cakap
students kat kolej tu terlalu show off

tapi bagi saya xde pon,,,depe ok je
sporting gitu
selain dari kolej saya,,ader jugak students dari kolej lain
hadir kursus,,so dapat banyak kawan baru laa
syooooooookkkk













ada yang dari MAHSA,MASTERSKILL,PUSRAWI
honestly..mmg saya enjoy sebenarnya
best,, part yang paling suka senaman pagi

pagi2 buta kena buat senaman pagi
senaman satu malaysia
korang taw x senaman ape tu
mesti x taw kan???
looool,,check on youtube laa
memang enjoy wat senaman ni
terutama part 'kecut perut' :P

dan part yang paling saya tak suka
dengar ceramah laa..OF COZ
really bored,but what to do =.='
nak xnak kene dengar gak

sempat lagi cuci mata sebenarnya
budak laki dari Major Pharmacy
semuanya handsome,,tu yang rasa hapi je tu :P

tangkap gambar ngan member sebab ceramah
really bored,,kteorng kene duduk dalam auditorium tu
dari pukul 8 pagi sampai pukul enam petang
mau tak keras punggung aku =.='

so nak hilangkan kebosanan tu
ambik gambar ngan budak sebelah,usha budak-budak lelaki
hahahahahha!











snap gambar banyak2 bosan nak mampus!
more pictures so just scroll down loool



i usha this boy our MC



my girlfriends

menang wo group terbaik woo

nieza new friend from KSKB

GROUP 16

WAITING FOR THE BUS
tak sabar what;s next????

3 comments:

Zul De Alexis said...

owh patutlah lama x update..hehe..
leps nie cte pasal keje lak..kih2

BeLLa said...

@zul: yep x saba lak hihi

Hidayah Maznan said...

wahh laju kau update..