Friday, November 16, 2012

sapa pernah kena


pernah tak korang rasa macam ni hahahha

on chat endless talking but when meet in person jadi malu2 kucing plop :P

sapa pernah kena??? angkat tangan!! 

aku pernah kena,,aku berkenalan dengan seseorang dalam tagged,, masa dalam chat kami seronok berbual tapi bila berjumpa tak taw nak cakap apa,,hhahaha tapi still try belagak macho,tebalkan muka,,berbual pasal ntah apa2 ntah,, 

hahhhaha sekarang ni kami da lost contact maybe kami tak serasi kot hahahha or dia da jumpa seseorang yang lebih pandai mengambil hati dia

aku??? aku tak pandai,,orang cakap aku ni heartless :/

p/s: tengah cuba muhasabah diri sendiri.. terima kasih atas nasihat anda semua :)


17 comments:

Cik Ain said...

belom penah kena lagi ,wuwuwuwu

Cik Anis said...

biasa la semua tu. normal.. Cik Anis x penah lagi..smoga kamu jumpa seseorg yg baik dan soleh ;)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

penah kena gak,,heheh tak serasilah, saye suke yg die ajk bebual dulu,,kalau dh diam jek,,boringgg hihihi

baby comel said...

xtau la. belum pernah kot.. biasanya begitulah. depan2 semuanya shy-shy cat. ahha, sabar jelah kan, bagai tak terkeluar kata2 bila bertentang mata..
~kita tak mahu jadi camtu nanti! hehe :)

SYAH'IZZAT said...

haha biaselah tuu. chat rlek je, skali jmpe. hah amik. haha

miz ruha said...

pernah terkena waktu form 4 rasanya...
lepas tu dah lost contact... hahaha... lawak aje rasenya...

nadzirah sofia said...

haha...aku pun pnah jadi mcm ni

Nurul Aini said...

hehe..saya pun akan jadi macam tu juga kot..hehe..segan.

Hanif Idrus said...

Belum pernah kena..sebab zaman aku online ini kurang...hehehhe

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

Nadratul Syazwana said...

Haha sy sy! Sy pernah kena. Awkward je bila depan depan haha

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

Miss Zahirah said...

prnah2.. hihihi
tp lma2 nnti dh jdi bese..

Walid Ali said...

pernah!

Mia Liana said...

haaahh... ada juga pernah... depan mata senyap membisu je.. tapi kak mia cakap je, lama2 ok dah boleh berborak seperti dalam chat.. ;)

Dunia Wilma said...

Wilma pernah kena :-) Time dengan ex-bf dulu...Time first time jumpa memang macam tu...Sekejap jak malu-malu, pas tu ok dah...Tapi, apa boleh buat, takda jodoh ^_^ Life goes on right...