Sunday, November 4, 2012

salam

haiii semua baru hari ini aku dapat bukak blog aku yang merah menyala ni hahah,,ye la aku sibuk dengan kerja aku kat hospital..setiap hari aku balik pukul 7 malam..bila da sampai umah mesti nak rehat kan diri..aku bukak fb pun sekejap2 je.. penat yang tersangat.. sekarang ni aku kena kerja ikut office hours from monday to friday 8am-5pm and saturday and sunday holiday laa,..dats y aku bole balik kampung ku di Rawang dan berblogging hehhee

sekarang aku ni aku masih bermoodkan adam hawa <-----jadah apa yang aku cakap ni

hahhhah aku baru je lepas tengok drama adam dan hawa,,cerita ni da makin menarik... Johan ada hati pada Azie dan sama juga pada Azie.. makin menarik kan??? and Adam tetap tak putus asa nak dapatkan Ain balik.

rumah aku xde astro so aku download semua episod dari http://www.ceritamaster.com/
aku dah download dari episod 1 - 40.. 41 belum keluar kat astro so have to wait laa.. 

dalam blog ceritamaster semua citer ada,,, klik jangan tak klik



aku suka dengan watak Aaron aziz sebagai Adam,,memang best/selamba/sempoi,,,dia ni layak jadi palyboy hahhahaha guro2 ...
tapi watak sebagai playboy dia tu aku x berapa nak berkenan aku lagi suka watak dia yang lagi satu,,watak dia dimana dia jadi baik.. perhhhh memang suka la den hahha,,and lagi satu dia serius nak dapatkan ain tu balik..dan rela menunggu ain bertahun2 walaupun ada Dee yang selalu ada dengan dia,,,i think ada Dee tu membuatkan citer ni makin menarik laa..anyway Dee tu memang lawa kan? hahahah,,kan bagus kalo ada boipren macam ni :p.dalam zaman skang ni ada ke ???? haih -_-'


watak Nadeeya sebagai ain pun tiptop laa..aku suka dia ni,,dia memang pandai berlakon.. penah tengok tak dia berlakon dalam citer Cun sebagai Manis... boleh meleleh airmata terbaik minah ni hahah... 

aku minat dengan watak ain ni sebab watak dia ada ciri2 perempuan melayu terakhir and dia tak senang2 nak bagi hati kat mana2 lelaki..dia serius dengan hidup dia,, even kat Adam,,tapi Adam tu suami dia mesti dia bersama jugak la hahhaa ..dah dyeornag watak utama dalam citer ni kan??

bagi aku drama ni lain dari yang lain.. memang terbaik..

p/s: aku jarang tengok drama melayu balik2 hindustan so aku bagi 10 star kat citer ni,,download jangan tak download





7 comments:

miz ruha said...

wee~~
aku pun layan gak adamhawa ni... hihi.. ^_^


nadeeya berlakon dalam cite cun tu sangat comel..

timm_bill said...

he3~~ timm downlod kat dramatvonline or perekacerita..byk gak citer bez dlm tuh..

Dunia Wilma said...

Nanti ada masa Wilma nak download :-)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cerita ni memg mantap,,da stop jap, tp akn dsambung balik =)

~didiey~ said...

sy masa mula2 je..pastu cm bowsan ckit...

Shasha Yacob said...

bestkan adam hawa ni, aku dah habis baca novel dia ni. last last happy ending juga.

Miss Zahirah said...

waa... mmg x dinafikan aaron mmg hensem!