Monday, October 1, 2012

Segmen : Idola kegemaran

Salam

oh hai kita jumpa lagi aku rindu sangat nak buka blog aku ni
blog yang merah menyala lagi menawan macam tuannya hahha ehhh
aku lepaskan gian aku berblogwalking tadi terasa macam hidup semula ewah!
ok time aku berblogwalking terjumpa segmen ni..

klik sini


segmen ni tersangatla menarik sebab lain dari yang lain
aku berminat nak ceritakan pasal idola aku kat sini muahhahaha

tapi korang da lama taw kan? ye ke? taw ke??
tak taw kot,, ala boyfriend khayalan aku tu 

abam Shahid

pergh!!! mengancam renungan matanya!!

ok aku da excited nak citer ni 

pasai apa aku buat dia jadi idola aku?? xde orang lain ke? dia ni hero bollywood je mcm abang Hanif kata orang nepal kat kilang dia ramai lagi yang ensem2..erk =='

dia hensem ke?? hahahha memang la dia ensem cuba tengok gambaq kat atas,, agak2 kawan perempuan blogger aku cair tak??
 tapi bukan sebab tu,,aku minat dia sebab dia pandai menari bagi aku antara penari2 yang terhebat di seluruh dunia macam (superjunior)bagi aku dia la yang paling mengancam dan seksi 

then aku ni pun suka menari jugak kalo kat kolej dulu..dulu2 la masa time belajar dulu
aku mesti join menvolunteerkan diri nak menari..aku and the geng,,tapi aku tak da gamba group menari aku tu la.. tapi sumpah aku  join and rancangan 8tv showdown tak penah terlepas mmg aku tengok


hakikatnya memang aku suka menari dan suka tengok orang menari lagi lagi kalo aku tengok abam shahid berjoget terpukau sekejap hehe *gedik*

mohon lu orang jangan pulau gua..gua serius minat abam shahid ni



habis cerita :)



19 comments:

Simple Syara said...

bella, bagi link blogger nie dkt syara :) nk joinlh

Romeo Laut said...

Tak habis dengan India mainland dia ni? Hahahah.. Wei, dari cari India yang baunya takkan mau tertanggal dengan larutan pencuci kereta kebal, baiklah kalau mula berjinak-jinak dengan hero Melayu walaupun tak berapa pandai menari dan bergolek-golek tepi bukit. Hahahah.

Satu lagi, agak-agak rasa kau approve ke tidak aku kat FB nanti? Dah sebulan juga aku tunggu. Hahahah.

baby comel said...

Hero hindustan?? hehehe..

Michelle Hopell said...

abam shahid je ko ni..
nape tak amita bachacn je ? ahaha .,
aku hentam je ejaan nama dia tu,tak reti :P
btw good luck syg :)

Everything's Everythings said...

Wahhh Abam.. mesti peminat hindustan betul ni kan? ;P
tak pernah plak tgk Abam berlakon..

aima said...

hencem hencem,....gantung pic kat lemari kasi lena tido bella....khee

Hanif Idrus said...

Good luck!!

miz ruha said...

wah!abam shahid rupanya idola dia... ^_^

gud luck bersegmen~~

Novelgurl said...

ya shava ! shava ! hey!..hehe.

dhiashahida said...

selamat bersegmen bella..kim salam rindu kat syahid..;)

Azriff Aziz said...

selalu boypren orang industan.. huhuhu hari tu macam ni jugak. hehehe..

BeLLa said...

bukan boipren pun minat jaa

BeLLa said...

jumpa dlm mimp je ni hehe

BeLLa said...

yea bhangra ve shava shava muahahhaha

BeLLa said...

tq geng

BeLLa said...

tq

BeLLa said...

hehehehe

BeLLa said...

tq geng

BeLLa said...

ak xpnah nmpk pun friend request ko =='