Wednesday, October 3, 2012

Single's Life

Salam



i have a question : dengan siapa kita chatting dalam fb more women or man and why??



   who is love talk on the phone more women and man ? why? 


one more question : when do you say to people around u don't look at my laptop 

pernah buat??? mesti pernah kan aku pun sama,,,, aku selalu berchatting dengan kawan2 alam maya 
tambah2 lagi dengan geng apakah??? memang sempoi
but lately aku jarang lepak dlm group tu sebab aku nk focus pada satu benda
tgu je la next entri nti ye

Lelaki dan Perempuan memang tak boleh dipisahkan
kadang2 kita rasa kita lagi suka bercakap dengan lelaki dari perempuan dan lelaki juga sebaliknya sebab....

sebab apa?? aku pun xtaw kenapa??

jangan cakap aku terhegeh2 plak nak cari jodoh,,jodoh di tangan tuhan
aku dah tak nak try lagi untuk berpacaran cukuplah 2 kali terluka

hambek ko 2 kali???!!! tak serik-2
ehehhe kali ni da serik,,,aku nk fokus kat keje aku plak

kawan aku ramai keliling pinggang
tapi xde satu yang berkenan
macam ni la orang xde pakwe,, tp aku bahagia
insyaallah ada yang terbaik untuk aku... 

Allah Swt tahu yang terbaik untuk aku :)



Love is so strange. Sometimes it becomes reason to live life and sometimes to leave life.


ok aku memang suka merepek maap kan segala bahasa yang tunggang langgang tu

al maklum la mengantok ni 

nyte peeps :)

12 comments:

Cik Que said...

sye pn dh serik jugak..rase dah fed up dh nk kapel2 lagi...huhuhu..

BeLLa said...

enjoy ur life beb:D

~MiZz Atie ZieYa~ said...

ada yg terbaik tercipta untuk kamuuu

miz ruha said...

amboi.. dia letak gambar boipren dia.. hihi! ^_^


Dkna Abza said...

group apakah memang sempo sampai pening dkna nak melayan dorang :)

azstory said...

Lumrah lelaki akan senang bersembang dengan perempuan dan perempuan lebih senang bersembang dengan lelaki.. bosan la kalau dok asyik bersembang perihal lelaki sesama lelaki sahaja..

Kengkadang yang kasar nak juga dengar sesuatu yang lembut dah halus.. perempuan pun macamtu gak kan? hehe ^_^

Ala baru 2 kali terluka.. rileks janji ramai kengkawan..^_^

pha is said...

forever alone = forever available.. hehehe

dya bunga said...

dya pun serik..skrg just kawn je..

BeLLa said...

:)

BeLLa said...

kan2 ^^

BeLLa said...

sama la kita ni ahha

Michelle Hopell said...

jgn serik lah.. haha.
pasti ada yg baik utk kamu nanti.
org bekapel ni jgn fikir bahagia,banyak hal derang ni.bosan juga kadang2. haha ..

p/s : banyak la join segmen ko ni, karang ni wa dah kurang bukak blog.jarang2 je. mohon lu jgn nangis lau wa takde sini haha :P