Friday, October 19, 2012

warkah terakhir

Salam

mesti ampa pelik kan baca tajuk kat atas tu? hehhe ap yang ampa rasakan..ak nak tinggalkan dunia blogging
no way no way!! salah sama skali!! ak xtaw nak start mcm mne ak rse ni la warkah yang terpanjang skali yg pnah ak taip.. perghh byk benda ak nak bgtaw kat dlm blog ni,,lantak korg la if korg rse ak ni syok sendiri ke,attention seeker yang penting ak dapat puaskan nafsu ak kat sini <<<<< jadah mengarut plak ==',,ak xtaw nk letak ayat apa,,pakai hentam je la :P

WARKAH PERTAMA >>>>ok2 first of all ak nak ucapkan terima kasih pada kawan2  yang wishkan bday,,first thanks to kawan2 blogger aku Geng APAKAH,,wa x sangka ,,wa ingatkan lu orang da lupakan gua :'( sob sob sob tapi x sangka lu org masih ingat lagi kat gua even gua da lme x lepak dlm page tu :) wa sungguh terharu,,tak sangka  kan even kenal dalam alam maya pun bole rapat mcm ni,,mcm da kenal lama da :) cc : Zul de alexis,anis,nurul ain,fiza suhaimi dan mama PPP


tapi tak lupa jugak kawan seangkatan ngn wa,Amni my BFF and adik dan adik ipar aku thank u so much :) tapi mael lambong dgn Miz Ruha x sempat wish..wa rse dyeorg ni da tido awal kot.oh oh kawan sabah aku hahha Lina  :) thanks beb wa pun sayang lu jugak :) ok tu je wa nak cakap..wa da cukup2 23 tahun.. 

Happy birthday to me :)


ok warkah kedua.. gua nak cakap yang gua sekarang bakal bekerja di sebuah hospital di Kuala Lumpur..HOSPITAL KUALA LUMPUR,,,wa terima tawaran ni sejak 2 minggu lepas tapi gua x heboh kat sini sebab wa tggu mse yg sesuai utk bgtaw hahaa

ini dia buktinya


kalo korg klik gamba tu lu org akan nmpk nama sebenar wa :P

so gua akan bekerja di Hospital besar KL dimana hospital kelahiran wa pada tahun 1989..ya disitu gua dilahirkan ... so apa yang gua rasa?? ak xtaw la nak cakap ap..ap yang ak rasa adalah rasa malas nak memblahkan diri dri umah ni :( .gua akan tinggalkan dunia blogging wat sementara waktu,,maybe gua akan busy dengan night shift plzz jgn piki gua sombog kalo gua x folo balik.. 

apa yang gua nak doakan kejayaan gua.. doakan agar gua jadi nurse yang baik dan berdedikasi walaupun gua tak minat dlm bidang ni.>>>>> cita2 dulu nak jadi model..doakan agar gua ak dibuli oleh senior2 kat sana.. doakan untuk segala-galanya laa,,, semua nya ada hikmah,,maybe rezeki ada kat situ

p/S: DAH MENGANTOK MAAPKAN JIKA ADA TYPO PAHAM2 LA SENDIRRI

18 comments:

Nora Karim said...

Barakallahufiq Bella... Sorry kalau terlewat wish... hehe moga panjang umur dan sentiasa dimurahkan rezeki...

tahniah dapat kerja di HKL... *btw, macam tak percaya je bella jadi nurse...* hehehe

Jue Jaynee said...

bella..happy birthday..hhihiiii

wish u gd luck dear..nanti jue p kL,p cari bella kat sana la ye..


Yana Sakura said...

Wahhh..tahniah Bella :)
nnt tggu warkah dr kite pulak ye..hihi ^_^

miz ruha said...

happy birthday bella... ^_^
may Allah bless you always...
kerja rajin2... :)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

happy birthday cik bella,,
n tahniah dapat kerja nurse,,impian saye tu dulu, tp xde rezki,hehehe
smoge bjaye n enjoy dgn kerja awakk..=)

Nadratul Syazwana said...

Eh alamak, terlambat pulak. Happy Belated Birthday awak :)

BeLLa said...

tq nad :)

BeLLa said...

tq :)

BeLLa said...

tq

BeLLa said...

tq ok orait :)

BeLLa said...

hahahha tq kak :)

Hanif Idrus said...

Tahniah yek...

Nurfara Hani said...

congratz bella..

AHMAD AFIQ said...

happy birthday

Aisy Nasiha said...

happy belated birthday..
selamat bertugas di HKL ye..

♛ Aina Ayunie ♛ said...

mybe sy sh trlmbt nk wish, tp sbb kedegilan sy nk wosh jugk, so, selamat hari jadi, semoga pnjang umr n dmurahkan rezeki.. selamat bkerja kt HKL oke? hwaiting.. =)

Hazmin Hamudin said...

Happy birthday dan tahniah ye.. Bekerja dengan sebaiknya.

Mia Liana said...

wahhhhh happy birthday ya bella dan semoga dapat kerja dengan baik di sana...