Wednesday, October 17, 2012

Ulcer

Salam

my mood totally right now >>>>>>>> !@##^&%*&

what's wrong my dear??? ada ulcer dalam mulut

cilakak tul sakit gila bila aku nak bukak mulut hari ini

mak aku masak sayur faveret hari ni Bayam Tumis dengan ikan merah goreng. ambik dekat masa 
2jam nak habiskan makanan tengahari tadi nasib baik ada Pija temankan aku makan



apa yang korg rse bila ulcer muncul dlm mulut or in other word MATA IKAN

its totally annoying!! sakit gila

intervention for ulcer>>>> letak garam kat tempat ulcer,kumur dengan air garam,letak bonjela

dah buat semua,.tp still sakit makin bengkak =='

ok tu je


copy paste from gugle

aku punya ulcer kat dalam sekali x bole nak ambik nak letak kat sini hihi

nyte ^^





8 comments:

timm_bill said...

sangat2 annoying + susah nk mkn, ckp, senyum..hu3..

miz ruha said...

kalau ulcer datang jenguk, bercakap malas, makan pun rasa tak nak...
tapi aku tibai je makan pedas then minum air banyak2...

Shasha Yacob said...

yes memang annoying gila, pernah jugak tengok kawan yang ada ulcer, aku just tengok je, dah kesakitan, apalagi nak rasa ulcer tu.

Romeo Laut said...

Ermm... Ubat doktor, macam-macam jenis aku cuba. Tapi yang paling mujarab, aku guna getah keladi kemahang. Tapi nak kena pandai ambil. Silap ambil, gatal. Aku belajar dari opah aku. Kalau bubuh pagi, tengah hari dah boleh makan pedas.

shar90 said...

huhuu... kite pon kene... klu kene kat lidah lg sakit >.<

Nora Karim said...

bella... makan aiskrim vanila... ulcer mulut jadi sebab panas... so mkn aiskrim byk2... ;)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

da try kumur pakai gagle ke? =)

Michelle Hopell said...

wooo memang sakit beb pekena ulser.
memang tak lalu makan.