Saturday, October 6, 2012

Segmen Lyssa Faizureen : Kenapa aku berblog


Salam


segmen daripada blogger yang aku minat kecik2 cili padi lagi comel lote orangnya macam aku hahha


sila klik banner kat atas kalau nak join and nak lebih detail lagi tentang penyertaan segmen ni

ok let's start

Kenapa aku berblog?

kenapa aku berblog??? hmmmm ok ceritanya macam ni  aku tak ingat bila aku start berblogging tapi salah satu sebab hanyala ingin mengisi masa lapang sahaja..time tu aku still kapel dengan ex aku..dan cara dia layan aku pun nak tak nak layan je aku yang mereng ni,,so aku bosan dan sebab aku terlalu sayang dia aku tak sampai hati nak pasang skandal lain,,so aku buat  blog laa.. :)

Macam mana aku boleh terjebak dalam dunia blogging


yang buat aku terjebak dlm dunia blog ni dari housemate aku Rozi Cik Nurse,, dia la yang tunjuk aku blog dia,,pastu aku pun terpengaruh dengan dia so aku ikut jejak langkah dia hehe

Apa tujuan asal aku berblogging


macam aku bgtaww tadi saja je

Dan apa yang menarik tentang blog aku ni

aku rasa blog aku ni menarik lagi menawan dan simple..aku letak background merah sebab aku minat merah
lagipun aku tak suka letak byk widget buat semak jee..aku lagi suka yang simple
sebab simple itu mudah :)

Sumber inspirasi 

mula2 tu takde la tp bila aku da start berblogwalking aku terjumpa satu blog ni,,,bagi aku blog ni tersangat la menarik dan tuan blog ni tersangat la sempoi,kelakar dan peramah,,segala entri beliau ada humor sense,,bila aku baca beliau memang tak kering gusi la ketawa sorang2

bagi aku  sebab  beliau la aku terus berblogging kalau takde idola dah lama aku biarkan blog aku ni bersawang.. dan kalau bukan sebab tu jugak takde la aku join member Apakah di Facebook

blogger yang aku maksudkan ialah -------> Zul De Alexis

tapi jangan pikir bukan2 gua minat entri beliau je bukan orangnye :P


ok that's it







44 comments:

miz ruha said...

selamat bersegmen... ^_^
zul rupanya yang buat kau bersemangat untuk berblog... ^_^
entri dia memang tak kering gusi...
kalau tension and rasa nak gelak, bolehlah gi baca entri dia... :)

BeLLa said...

blog dia mmg sempoi haha kalah fatin liyana

Nizam Ijam said...

bersegmen lyssa yer :)

BeLLa said...

:)

Atyra Punyer Blog:) said...

haiii segmen yg sama.. jgn lupa singgah bloh Tyra!! :) :)

Azwar Syuhada said...

selamat bersegmen..azwa pon join.. =D

Sharifah Nurshahira said...

Dari segmen yg sama ! Singgah sini :D

Ainin Suffiah said...

Dari segmen yang sama :)

http://diari-kecilku-sofea.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

azstory said...

jawapan kepada kenapa aku berblog tu jujurnya.. "Bila.. rasaku ini rasamu.."

Liyana Azhar said...

haii...
sgmn yg sama :))

-meeSUPERGIRL- said...

slmat bersegmen! :)

Fendy said...

Assalamualaikum...singgah dari segmen Lyssa..
Salam perkenalan...follow sini..no.308..
jemput singgah blog fendy...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

myu said...

Salam :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Mimie said...

dari segmen sama :)

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Eyraaa Rawrr ♥ said...

dari segmen sama.

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MISS Z BERCELOTEH said...

Selamat Petang!!
Miss z singgah sini :D

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anis Farhana said...

Hai , saya datang dari segmen kak Lyssa :)
Hepi blogging .


http://budakpeliksstory.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Nurul Ain said...

hey dr segmen yg sama..rajin singgah2 lar..:) :)http://sigadisain.blogspot.com/2012/10/segmen-lysaa-faizureen-kenapa-aku.html

Nana said...

Assalamualaikum :) Singgah dari segmen yang sama ^_^ Jom serang! http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

sampaicucuratap said...

dari segmen same..bw ~
http://sampaicucuratap.blogspot.com

promosi
t-shirt I AM BLOGGER RM30 including postage
http://sampaicucuratap.blogspot.com/2012/10/i-am-blogger-t-shirt-for-sale.html

pha is said...

selamat bersegmen...

FaraAhin Ali said...

selamat bersegmen :)

Shasha Yacob said...

saya join benda yang samaa.

gud luck

kate na said...

Dari segmen yg sama sila folow balik ye...http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Si Matatajam said...

Singgah dr segmen yg sama dan follow sini...happy blogging

Eraz Fadli said...

Datang dengan rela hati membaca isi kandungan entri SEGMEN LYSSA FAIZUREEN | Kenapa Aku Berblog ? di blog ini.. ;)

Jemput melawat blog picisan E'raz : http://www.erazfadli.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

cikji said...

selamat bersegmennn

Mar Maria said...

Tuan tanah maria dtg melawat ni..mari singgah kt blog maria sbentar..

http://sukaduka-maria.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html
Terima kasih..

wany♥ said...

Datang melawat sini :)
http://wanynaziar.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Fatin Amira Mazlan said...

You have such a nice blog. I've read this awesome post ( seriously!) and you are followed :) http://fatinamiramazlan.blogspot.com/

Atirah ★ said...

singgah sini dari segmen yang sama . http://atirahhayati.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html . kalau sudi , follow lah saya ye :D kunjungan anda keblog sy amat dihargai :) sorry kalau sy bw lewat . busy jugak kebelakangan ni . heee :D btw , blog awk ohsem gilaaaa! :)

Mama Adam said...

hi,

dr segmen lyssa

http://my-adam.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

MarliaMarble said...

singgah,baca entry n follow sekali..=D

http://guliboolat.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Anisa Anuar said...

datang sini ea

http://anisa-mylife.blogspot.com/2012/10/nama-dalam-phone-tu.html

Ukhti Azza said...

jejak post dari segmen yg sama :))

http://zaza96.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Asmar Arafad said...

hai done follow u back,slm kenal
http://asmarpunyablog.blogspot.com

9n0L4 said...

datang terjah dari segmen yg sama. follow sini. 332. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

baby comel said...

singgah jenguk bella dr segmen sama..
owh, si Zul tu memang best :) hehe

Nurmujahidah Ismail said...

tq for visiting my blog,,, really appreciate it,, nice blog,, happy blogging,,, may ALLAH be with us forever :D

Intan Wandalaara said...

hi..singgah follow awak,dari segmen sama :)

http://intanwandalaara.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

FL blogh0use said...

singgah sini baca entry kenapa tuan blog ni suka berblog sambil usha entry2 menarik yang lain =)

Budu Bilis said...

singgah BW sini dari segmen yang sama.. sorry lambat ^^. jom singgah blog sy.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-lyssa-faizureen-kenapa-aku.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam hye..
dri segmen yg sme..
done follow u ^^
vsit my blog key... ^^
kalau sudi follow la skli ek hehe

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.