Friday, August 31, 2012

Gangnam style

Salam

skang ni aku baru ada feel nak post something kat blog bukan sebab idea baru muncul or baru dapat inspirasi ke hape.. ye la penat blogwalking kan.. ;p entry ni da lma aku nak buat tapi kemalasan tu yang membuat aku malas sangat nak buat entry so kalau aku tak buat new entry mesti berblogwalking ataupun tengok mat lutfhi kat utube,, peminat setia Mat lutfhi ni beb 


Mat lutfhi terbaik :)

ok la kawan-kawan sekarang ni malaysia terkena dengan fenomena apa?? Bangang style?? Gangnam style?? hehe sorry kalo bahasa aku kasar,,itu yang kawan-kawan aku sebutkan hari2 dalam fb laa,,ade yang suka la ad yang tak suka..siap depa mencarut-carut sebab mempertikaikan hal ni.. bila aku tanya kawan aku apa yang best sangat tang lagu ni ? dia pun menjawab

entah agaknya sebab Hyuna kot kiut je dye

ada yang cakap : tarian dia kelakar sungguh tak penah di buat oleh orang




haa itu yang sokong lagu gangnam tu kalo yang dah meluat tu ni haa jawapan dia




  • Sy dlu suka laa..tp skg makin benci lak
      • Sbb makin lama makin menjengkelkan plak
      • Mula2 dlu sy minat..sbb something new kan...tp bila dah jadik byk parody..
      • It just become like a shit

    ni jawapan dari Yassin,, my facebook's friend,,bukan boyfriend k kteorg mmg kenal dri fb ofcoz la kawan fb kan?,, mcm kamu2 semua kwan blogger saya.. haa btol la cakap yassin tu sebab da ramai sangat orang Malaysia lama ianya jadi benda yang sangat annoying pulak.. 
     tapi papehal pun tepuk dada tanya selera




parody ni by deejays fly fm quite ohsemm laa try la tengok kalo nk tgk yang original punye search kat youtube sure ada
pung pang pung pang dah pukul 2 rupanya apa lagi aku masuk tido dlu 
Chow :)





18 comments:

Bitt (doubeIS) said...

hi u salam kenal..

Dkna Abza said...

penangan gangnam! :)

rOzirOx said...

maaf ye, tak suka gangnam style. mmg tak style.

Shaheila Nooraisah said...

hai cik bella, produk hblf tu utk semua..x limit to pregnant shj :)

BeLLa said...

@bitt salam
@dkna abza oh yeah
@rozirox xpe2 sumeorg ad citarasa msg2
@sheheila ok set!

Shaheila Nooraisah said...

boleh utk pregnant :)

Zul De Alexis said...

wah!!!!!!!!!!!

popular dh tariannya di Malaysia..budak2 kecik pon pandai buat..haha

BeLLa said...

@zul haahhaha tw xpe

Sop Nama Saya said...

baru tahu fly Fm pun ada pengaruh gangam style
terbaek!

Nurulee said...

Hahaha. Gangnam style. Its cool =D

CikMai said...

mai tak kemaruk sangat lagu nie, sekadar pasang dalam bilik ,mnari ngan roomate bt senamrobik je.ahahaha

babycomel said...

sorry, xpernah minat dgn benda2 camni. rasa cam pelik sgt2

farmiey haniera said...

bnde camni pn ramai yang minat ek??? ayoyo...

timm_bill said...

skew pulak dengar bangang = gangnam style 2..mcm lebih kurang jer..ha2!!

zulhilmi tempoyak said...

tu la..skrg mcm dah melalut terok sgt lak.. huhuhu

BeLLa said...

nampaknya ramai yang tak suka xpe2 sebenarnya sy pn tak suka hahhaha

MiSS STYPAYHORLIKSON ♥ said...

Huhuuu, Bella. Sorry tak follow back harituu.. Cari blog bella tak jumpa sbb bella tak kasi view blog bella dkt profile :3 and lagu dkt blog eizza tuu The Feeling - Set My world on fire :)

ANNA MARIANA said...

rentak lagu je yg best pon....