Wednesday, September 12, 2012

Be my follower by Didiey

Salam

Aku memang kaki segmen hahahahaha macam Mael Lambong.. aku ditag oleh beliau untuk menyertai segmen thanks to u friend :)






Klik sini kalau nak join

follower aku sekarang : 132
target follower : unlimited *boleh ke macam tu?

tak kisah berapa banyak lagi banyak lagi bagus,, aku memang suka berkawan 
lagi ramai kawan lagi bagus kan???

jom je la join jgn malu2 didiey x mkn orang 
ok done :)


16 comments:

pha is said...

amboi, rajin betol join segmen... hehehe

~didiey~ said...

thanx join..hehe..
boleh aje nk follower unlimited..
^_^

BeLLa said...

hehehe

BeLLa said...

hhehe rajin2

~PILOT LOVER~ said...

NAZ dari segmen yg sama...
done follow sini... ^_^
jemput ke blog naz ye ^_^ salam perkenalan

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

Pelangi Senja said...

selamat bersegmen..:)

http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/09/segmen-hanif-idrus-segmen-menerjah.html

Mrs.BuduBilis said...

SAlam.Singgah BW sini dari segmen yangs sama.

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

✉ ¥ana Fauzi ✉ said...

Datang dari segmen yg sama :)) Sy follower ke 165# , singgah laa di blog saya ni : http://www.yanaliyana.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

TQ :D

Isabel Diaz said...

Hi awak... sya bw dari segmen same.. follow sini taw, jemput singgah yee :)

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Salam.. Singgah dari segmen yang sama.. Mari terjah entri terbaru saya..:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/syoknya-dapat-menikmati-keropok-lekor.html

Shila Elisya said...

salam..singgah dari segmen yg sama.. :)
follow you..!
singah balik yew
http://threeseptemberfingers.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

Eraz Fadli said...

Blogwalking dari Segmen: Be My Follower by Didiey..

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

Hatoru Bisco said...

join ! dari segmen yg sama..

http://hatorubisco.blogspot.com/2012/10/segmen-be-my-follower-by-didiey.html

Anonymous said...

I was extremely pleased to find this website. I need to to thank you for your time
just for this wonderful read!! I definitely loved every part of it and I have you saved to fav to check out new stuff on your
site.
Also visit my weblog : billigt dmaa

miz ruha said...

bella.. aku datang terjah ni..
hihi! ^_^

Amiera Mustapa said...

assalammualaikum, singgah dari segmen yang same.. sudah follow bella. terima kasih follow, http://kisahgadissbercerita.blogspot.com