Monday, September 17, 2012

Segmen: Jom tingkatkan followers sampai LEBAM

SALAM

aku join segmen  ni,, aku terjumpa segmen ni time aku usha blog si miss Qea...
agak menarik la segmen ni,,yang menarik tu sebab aku tak perlu la nak menekan button like untuk sponsor memandangkan tenet aku lembap gila ni
nak blogwalking pun susah tapi time aku berblogwlaking ramai geng aku join segmen ni
so aku terbuka hati la nak men'volunterkan diri 

bhahahahha dah memang aku ni kaki segmen!

so ini dia segmen dari  MerepekGila tapi malu-malu kucing'

pemalu betul tuan punya blog ni hahaha



comel pulak banner dia kan
kalau mahu banner ni sila tekan gambar di atas

Follower : 176 (malas nak printscreen)

DONE!

62 comments:

Eraz Fadli said...

Saya datang daripada Segmen : Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam.. Blogwalking merayau-rayau di sini..

http://www.erazfadli.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Romeo Laut said...

Nak komen dua entri sekaligus.

1, saya tak pandai segmen-segmen gini. Langsung tak berkelip-kelip banner tu nanti. Tapi saya dah follow awak.

2, nyaris menyembur teh ais ni bila tengok awak minat lelaki Hindi. Percayalah cakap saya, walaupun muka boleh tahan, tapi kebanyakan mereka, memang dahsyat bau badan. Hahah. Lagi baik awak kenal dengan saya ni haa. Hahah.

♥ layla naziera ♥ said...

hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Zayn said...

Hamboih, hehe .Okey terima kasih awak, hekhek :) . Eh by the way seramai 156 orang peserta (*link ) telah dimasukkan . Rajin rajin blogwalking dan follow mollow ye kat blog peserta lain :) . Boleh rujuk tip tip di blog saya, hekhek .

Shasha Yacob said...

dari segmen yang sama. done follow

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mrs.BuduBilis said...

Singgah BW sini dari segmen yang sama...^^ semoga sihat selalu

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

faizfakhirin said...

foloe awk la..sbb chumil

pha is said...

selamat bersegmen..

Nor Salmi said...

selamat bersegmen..

lynn kamarul said...

membalas kunjungan. dr segmen sama =)

** merah itu menawan

MRS Rongoks said...

datang dari segmen yang sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

yana halim said...

hoho....semoga bertambah ramai follower hendaknya. :)

*MeZa iVeS* said...

done sini . dri segmen yg same.
hit me back yaww.. =D

http://mizayumiko.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

zorro said...

http://blogzorroxx.blogspot.com/2012/09/segmen-jum-tingkatkan-followers-sampai.html

jum follow saya sampai lebam nak?

cikQue said...

sye follow sini dari segmen yg sama...^_^

Z. Isaac said...

dah follow.. jgn lupa singgah sini dan follow :) http://zaraisaac.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Fiza Suhaimi said...

selamat bersegmen dear ;)

Zack Hazze said...

singgah sini...dari segmen yg lain tp niat yg sama...hehhee...selamat bersegmen cik bella... ^_^

http://celotehzack.blogspot.com/2012/09/zyraroxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

Michelle Hopell said...

hey geng , gua datang dari segmen sama. hehe~~

Zamani said...

Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

Ok, gtg! (┌'⌣')┌

Mya said...

salam singgah dari segment sama:) jum follow! btw, very nice blog tau:D

http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

fiqah hamed said...

Follow sini dari segmen yang sama.. (:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Jemput Jom join GA ini
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

misz sheyla said...

haah,,kekadang x jadi join segmen sebab syarat wajib kena follow blog n like fb sponsor..kalau sorang dua tk pe...ni penuh satu page T__T

bhrain90 said...

join segmen sampai lebam ea...hahahaha...
tak lebam pun.hahaha..
aku dah jarang nak blogwalking, tapi kalo ada org follow aku, aku follow back..

-meeSUPERGIRL- said...

selamat bersegmen :)

Charliey said...

Hye,Hye,Hye . . .
Done BW Sini . . .
Lau Sudi Follow La Balik . . .

http://charlieyblogoflife.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Shasha Yacob said...

asyik asyik orang dok cakap "dari segmen yang sama". saya pula nak cakap. saya dari planet yang sama,tengah follow anda. follow sini adek manis :)

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


LIKE PAGE FB SAYA SEKALI :)

Cik CM said...

jalan2 dr segmen yg sme n follow..jom singgah blog cik CM.. :')

http://celotehcikcm.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

nurrul azwa Kassim said...

kunjungan balas dari azwa :)

thank you for your visit dear!

mieprosa said...

I'm done following you!
follow me back ;)

Blogwalking dari SEGMEN : Jom tingkatkan Followers Sampai Lebam

http://mieprosalahh.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. dtg blog awak, dari segmen yg sama, jom tingkatkan followers sampai lebam. jom singgah blog saya juga meh =)

rafflesia said...

as-salam..
datang blogwalking dan follow sini terus ye? :) salam kenalan. jom ke blog saya :)

http://loves313.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html


thanks
raff

roslita thalib said...

singgah n follow sini ^^
http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Abby said...

Hai , salam kenalan . Saya dari segmen sama . Follow semula yer ?
http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Engku Muzahadin said...

Berdagang sebentar di sini`
Sambil baca entry & follow sekali :)
Salam Perkenalan ^_^
Berlayar dari segmen yang sama ...

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

cikji said...

tengs sudi! follow kamu jugak #219

http://cikji.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

iehahfarihah said...

visit sini dari segment yg sama

http://iehahfarihah.blogspot.com/2012/09/segment-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

done FOLLOW here..jemput visit my blog jugak..hehe=p

Farah Raihana said...

Hye. Dari segmen yang sama. Jangan lupa follow blog kita tau tau tau?

http://www.penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Mizzs Ninie said...

Hai,
Saya datang dari segmen yang sama,
Saya followers blog anda yang ke-223
Follow saya balik disini, http://www.mizzsninie.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html
Thankyou

Cik Anis said...

balas kunjungan..dr segmen lebam.. follow sini dah ^^

Eira Shamiera said...

hai..datang dari segmen yang sama..sudah follow sini..sudi-sudi follow kembali..:)
http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Hanna said...

Salam perkenalan dari Hanna. Cantik blog awak. Btw, datang singgah dari segmen yang sama. Jom la jenguk2 dan follow Hanna =))


http://bareessence.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Khai AngeL said...

Dari segmen yang sama ^^ #229
Jom singgah tempat Khai :D

http://www.khaiangel.com/2012/09/jom-tingkatkan-follower-sampai-lebam-my.html

Che Rosliza Che mat said...

dari segmen yg sama done follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

ishy77 said...

sy pollow anda dr segmen merepekGILA. hit me back yaw

Nurul Aini said...

Salam, singgah sini dan saya follow juga. :)

http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

Nurfara Hani said...

Datang dari segmen yang sama.. Harap follow balik n like page saya. thanks:)

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

MISS Z BERCELOTEH said...

miss z datang sini..
jemputlah ke blog miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/

FL blogh0use said...

yuhuuu !! datang dari segmen yang sama..

kalau suka dengan blog yana boleh like FL Bloghouse page di facebook. tq !! =))

Princess Syazliyana said...

#242 .. done follow you ..bls kunjungan anda

mselim3 said...

saya datang dari segmen yang sama...dah follow sini...k

http://mselim3.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^.
datang ke sini untuk menjalankan tanggungjawab saya. Jangan segan atau malu untuk datang ke rumah saya ini..
http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

kalau sudi like page ini sekali ya.. Kereta berkuasa elektrik. dihasilkan oleh UTeM^_^. kerjasama amat diharapkan.
http://www.facebook.com/PGMC.EVerGREEN.UTeM

Anne Vy said...

Hey haii salam kenal, im anne
saya datang dari segmen yang sama

datang sini follow mollow blog kamu
hope tak sombong sombong ya

jom singgah ke blog saya pula

http://annevyciousstory.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

itmeMawarPutih said...

Hai...

Datang dan follow sini dari segmen yg sama. Salam perkenalan :)

http://itmemawarputih.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers.html

ieka farhana said...

Salam singgah , datang dari segmen yang sama dan balas kunjungan anda

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

have done follow you back (:

McNa said...

Dr segmen sama, salam kenal
Singgah & follow
http://mcna-topupbisness.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html
http://www.jomsinggah.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Dikbi Kamaruddin said...

dari segmen sama + follow
jom dtg blog saya

http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

Juz A Bluelygirlz.... said...

salam.. hye..
dri segmen yg sme ^^
done follow u..
vsit my blog ea ^^
klu sudi follow la skli hehe..

Nur Husna Mohamad Jamil said...

done follow u..jgn lupe singgah n follow me back.. :)

http://ciknunaspecky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

Zayn said...

Segmen dah tamat . Macam mana , follower naik tak ? :)

ririt rabbit said...

Hallo. Thankyou for following me.
Saya sudah follow kamu balik ya.
Keep in touch! ^_^

http://ayoraihprestasi.blogspot.com/2012/09/tingkatkan-followers-samapi-lebam.html

shafiq taqiuddin said...

http://setiaphari-adacerita.blogspot.com/ segmen same~