Wednesday, September 12, 2012

Segmen : Let be my follower by Fayun

Salam

wahhh ada segmen lagi aku teruja hahah 
kali ni aku join segmen dari blog Fayun 



Tekan sini untuk ke blog beliau

segmen kali ini Fayun mahu kan twitter korang katanya mahu berkenalan dengan blogger2 yang lain so link kan twitter korang dalam entri korang dan dia akan follow korang 

Dia macam aku jugak suka berkawan hahhahha

twitter aku : Twitter si awek cun :P

done :)

18 comments:

rOzirOx said...

rajin nya join segemen. terbaikk adudu!!

Everything's Everythings said...

Alamak susahlah xguna twitter plak ;D
ap2 pun gd luck ^^

fayun said...

thanks for join my segmen! :)

Zierwa Zainal said...

selamat bersegmen.. =)

yoon da-hyun said...

aku buta twitter :)
hoohooooheyy !

Michelle Hopell said...

aku dah buang twitter aku. -_____-

BeLLa said...

hahha byk la adudu

BeLLa said...

^^ tq

BeLLa said...

welcome ^^

BeLLa said...

tq

BeLLa said...

:D

BeLLa said...

alahai -____________-

Ismi Iman said...

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/09/segmen-let-be-my-follower-by-fayun.html

budak kg terjah sini
done follow

fayun said...

terima kasih kerana join segmen saya. jom blogwalking ke peserta peserta yang lain ^^

http://nzfyns.blogspot.com/2012/09/senarai-peserta-segmen-let-be-my.html

#maaf sebab lambat senaraikan link peserta

ctmz said...

salam! kite satu geng bersegmen ni! jom follow sy pulak.. nice jln2 kat blog awk.. =)

http://the-red-heart.blogspot.com/2012/09/segmen-let-be-my-follower-by-fayun.html

Maria Menado~ said...

gudluck n selamat bersegmen.. =)

::blogwalking sini.

Suara Hati said...

singgah sini dari segmen yg sama :)

p/s baru sempat nak blogwalking huhu

Wana Owen said...

singgah sini untuk kunjungan balas.=)